09.01.19

Наше довгоочікуване свято-Новий рік !

З 26 по 29 грудня у нашій школі проходили традиційні Новорічні ранки, але в цьому році класоводи та класні керівники підійшли надзвичайно креативно до проведення свят у школі, в результаті чого, отримали хороший результат, яким насолоджувалися не тільки глядачі, а насамперед - самі діти. 
Новорічних свят із великим нетерпінням чекають усі діти, адже вони вірять у магію Нового року, в існування Дідуся Мороза, який приносить подарунки. В цьому році, завдяки голові Дальницької ОТГ- Крутюку Сергію Івановичу, всі учні нашої школи отримали солодкі Новорічні подарунки.


Кожне свято було особливе, адже класоводи вклали всю  свою душу, талант, теплоту у проведення Новорічного ранку. Особливо приємно було спостерігати на маленькі таланти, які із неймовірною дитячою тремтливістю грали свою роль. Діткам дуже сподобались конкурси, які для них підготували вчителі та Дід Мороз зі Снігуронькою.
Хочеться висловити найтепліші слова подяки батькам- за підготовлені Новорічні костюми, адже жодна дитина не залишилася без яскравого, маскарадного костюма.













Для учнів 8-11 класів був проведений Новорічний КВК "Одного разу під Новий рік", в якому прийняли участь чотири команди:
команда 8 класу "Дизель Шоу"
    команда 9 класу "На своей волне"
    команда 10 класу "Президент и Ко"
команда 11 класу "Молодёжь"
Команди змагалися в 4 конкурсах- "Привітання", "Розминка", "Старі пісні на новий лад", "Домашнє завдання".
Під час гри, учні показали свою дотепність, кмітливість, артистичність та креативність.

Переможцем стала команда 9 класу "На своей волне",
ІІ місце посіла команда 11 класу "Молодёжь",
ІІІ місце отримала команда учнів 10 класу "Президент и Ко",
ІУ місце зайняла команда  учнів 8  класу "Дизель Шоу".
Дякуємо всім учасникам - за неймовірне свято!

Немає коментарів:

Дописати коментар