01.11.20

Тиждень Чорного моря у нашій школі

 

                    Міжнародний день Чорного моря

                                                       Одвічна й вірна берегиня.

І плаче Земля сльозами гіркими:

«Я хочу моря зберегти лиш такими:

Прозорими, чистими, геть без сміття,

Щоб сонце у хвилях розгледіла я!..»

Щорічно учні нашої школи долучаються до проведення екологічного тижня присвяченого до Міжнародного дня Чорного моря. У цьому році тиждень проходив в умовах дистанційного навчання, але класні керівники активно проводили онлайн-заходи зі своїми учнями. Метою проведення заходів було:

-розширити та поглибити знання учнів про рідний край;

- повідомити учнів про історичні та біологічні знання про Чорне море;

- познайомити учнів з екологічними проблемами акваторії Чорного моря;

- виховувати любов до Батьківщини та рідного краю.

Класовод 1-А класу Дубська Надія Олександрівна  провела онлайн класну годину на тему «Чорне море».

Класовод 2-А класу Кушко Вікторія Ігорівна підготувала онлайн конкурс малюнків "Чорне море- краплина планети Земля"

 

Класовод 3-Б класу Ткачова Олена Петрівна та її учні підготували цікавий колаж  тематичних малюнків до Дня Чорного моря.

 
Класний керівник 4 класу провела онлайн вікторину «Що я знаю про Чорне море», а також діти підготували  тематичні малюнки.

 
Класний керівник 5 -А  класу  Бойчук Наталія Іванівна, діти  і батьки вирішили підійти до відзначення Міжнародного дня Чорного моря досить креативно.  Хоча і розуміємо , що проблем є багато, і їх вирішувати треба  для того, щоб зберегти  перлину Півдня України - ЧОРНЕ МОРЕ. Особлива подяка Арабуловій Ніколь та Доброжану Максиму , які намалювали малюнки та презентували їх.





Класний керівник 6 класу Палаш Олена Іванівна  та її вихованці підготували цікавий відео-колаж  на тему «Наше море дуже пречудове, навіть восени різнокольорове»

Класний керівник 7-А класу Кочкоров Карім Ганіжонович та його учні підготували фотоколаж про Чорне море.


Класний керівник 7-Б класу Сватаненко Наталія Миколаївна та її творчі вихованці готували малюнки та плакати до Міжнародного Дня Чорного моря.



З нагоди Міжнародного Дня Чорного моря учні 8-А і 8-Б класів долучилися до акції "Як добре, що ми мешкаємо біля моря!".

І хоча освітній процес у школі проходить у дистанційному форматі, це не завадило учням намалювати малюнки на тему "Чайка - символ моря" і створити фотоколаж "А я на морі". Класний керівник 8-А класу Адаменко Олена Володимирівна.

 

Класний керівник 9-Б класу Миронюк Аліна Віталіївна та її вихованці провели онлайн конкурс літературних творів «Мої спогади про Чорне море». Учні не тільки написали цікаві твори, але й підготували тематичні малюнки до них.

 


Висловлюємо щиру подяку  класним керівникам, учням та їхнім батькам, які долучилися до проведення екологічного тижня у школі і вміло передали захоплення від того, що мають можливість спостерігати за красою нашого Чорного моря, а влітку - купатися у його водах, засмагати, насолоджуючись морським повітрям, лагідним сонечком і гоміном білосніжних чайок.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар