23.10.20

"Булінг " в освітньому середовищі

 

                                 «Булінг» в освітньому середовищі

Ми з вами живемо в один із найважчих періодів людства нової ери. Пандемія  COVID-19 змінила наше звичне життя. Випускники шкіл хвилюються, як проводитимуться ЗНО і вступна кампанія. Створюється враження, що немає сьогодні молодої людини, яка б не хвилювалася перед невизначеністю, що нависає над нами.

Тому зараз  завдання вчителя – не просто навчити, дати знання з певного предмета, забезпечити виконання навчальної програми, а заспокоїти, порадити, дати життєві орієнтири, а це завдання саме виховного процесу в умовах дистанційного навчання.

Під час карантину виховна робота у нашій школі проводиться згідно з планом виховної роботи, що є складовою Річного плану роботи школи, планів роботи класних керівників . Класоводи та класні керівники проводять класні години, використовуючи програми Zoom, Classroom, Viber.

23 жовтня у школі відбулися онлайн класні години на тему «Шляхи подолання булінгу».

                             Учні 6 класу підготували фото на тему «Булінг»

                                Класний керівник              Палаш Олена Іванівна

 Для учнів 1-5,7,8,9,10 та 11 класів класоводи та класні керівники проводили онлайн конференції, використовуючи різні форми роботи з учнями такі як: бесіди, розігрування проблемних ситуацій, перегляд відеороликів та відео презентацій.                                  


Дуже приємно, що учні активно долучаються до онлайн заходів, які проводять  їм  класні керівники, адже спільна праця завжди приносить хороші результати.


 

               

Немає коментарів:

Дописати коментар