23.10.20

Дистанційна форма навчання у школі

 У зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби  з 19 по 30 жовтня наша школа працює у дистанційному режимі. На педагогічній раді №2 від 19 жовтня 2020 року було затверджено розклад уроків та дзвінків на період дистанційного навчання. Класні керівники створили спільні групи "Вчителі, батьки та учні" у Viber для тісної співпраці. Вчителі- предметники проводять уроки на платформі Zoom та активно  працюють з учнями в GOOGLECLASS. Але 5% учнів школи на жаль, не мають змоги користуватися інтернетом та сучасними гаджетами-  це родини, які перебувають у СЖО. З такими учнями класні керівники та вчителі- предметники проводять індивідуальну роботу  у телефонному режимі.

22 жовтня, соціально-психологічна комісія школи, до складу якої входять: заступник директора з виховної роботи Миронюк Аліна Віталіївна, соціальний педагог школи Скокова Людмила Сергіївна, практичний психолог Жук Анна Геннадіївна, медична сестра Книшова Тетяна Дмитрівна та класний керівник 5-А класу Бойчук Наталія Іванівна, здійснили вихід до соціально-незахищених родин з метою допомоги та роз'яснення щодо подальшого навчання учнів, які проживають у родинах з СЖО.

Дистанційна форма навчання- це вимога сучасності, тому хочеться подякувати усім вчителям та батькам за належну організацію такого навчання наших дітей! 







 

Немає коментарів:

Дописати коментар