16.10.20

День людей похилого віку

 Ділімося добром та любов'ю...

💕💕💕
Осінь завжди багата на свята.
Так, зокрема, 1 жовтня відзначався День людей похилого віку, 4 жовтня - День працівників освіти. Саме з нагоди цих важливих свят класні керівники 1-11 класів Доброолександрівської школи разом зі своїми вихованцями завітали до вчителів нашої школи, які перебувають на заслуженому відпочинку. Солодощі,смаколики, квіти і навіть яскраві повітряні кульки від першокласників-були чудовими подарунками-сюрпризами для них. Діти щиро дякували вчителям-пенсіонерам за їхню працю, адже саме вони колись щедро дарували свою любов та давали міцні знання батькам, дідусям та бабусям наших нинішніх учнів.
Від імені адміністрації та профкому школи теж були вручені подарунки з нагоди свята Дня працівника освіти.

Також учні та вчителі не обминули увагою тих наших односельчан, які
вже у досить поважному віці і в основному проживають самі. Тому наші учні були бажаними гостями у цей день, бо прийшли з корисними подарунками та теплими словами подяки за багаторічну працю, привітаннями зі святом і побажаннями міцного здоров'я та довгих років життя.
Натомість нашим діткам звучали настанови добре вчитися, вирости достойними людьми та щире "Спасибі" найперше за таку увагу та за чудові та корисні подарунки.
Від свого імені хочу подякувати
класним керівникам за проведену акцію "Подаруй добро та увагу", батькам наших учнів за усі надані для акції продукти, солодощі, господарчі товари, які підібрані з великою старанністю та відповідальністю!!! Щиро усім дякую!!!
Саме такі справи виховують у дітей справжню людяність та уміння ділитися добром і любов'ю!!!














Немає коментарів:

Дописати коментар