04.02.19

Сторінками шкільного фотоальбому


У першу суботу лютого, наша школа традиційно відчиняє двері дорогим гостям- випускникам Доброолександрівської школи. В цьому році, 2 лютого, ми приймали гостей 1979,1984,1989,1994,1999,2004,2009 та 2014  років. Вечір проходив у дуже теплій, приємній, дружній атмосфері. Випускників креативно зустрічали учні 11 класу, вже знайомі нам герої- Тьотя Соня та Попандопало. 




Святкова програма була досить насичена - лунали святкові вітання для випускників та їхніх вчителів, які є ветеранами педагогічної праці.
Протягом вечора  для  гостей нашої школи розігрувалась  безпрограшна лотерея, головним призом якої була пам*ятна  чашка , на якій зображене фото  нашої школи та підпис "Вечір зустрічі випускників 02.02.2019". Окрім святкових номерів, на випускників чекали й інші сюрпризи. Для кожного випуску були підготовлені конкурси, які відповідали  темпераменту класного колективу. Хочеться зазначити, що, не дивлячись на те, що деякі випуски за своїми плечима мали  25, 35 чи 40  років після школи, юнацький запал у їхніх  серцях і досі присутній. На сцені вони себе почували справжніми школярами.

Хочеться подякувати класному керівнику 11 класу- Палаш Олені Іванівні та її учням - одинадцятому класу, за якісну, плідну, творчу  підготовку до свята. Учні 11 класу досить відповідально віднеслись до поставленої їм задачі. Олена Іванівна, вже вкотрий раз  зуміла показати  високий рівень професіоналізму підготовки учнів до загальношкільних  заходів.

Немає коментарів:

Дописати коментар