29.10.19

День визволення України від нацистських загарбників

28 жовтня вся наша Україна відзначає одну з найбільш значущих дат в своїй історії –75-ту річницю остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України. Вперше ця дата в державному календарі свят з’явилася у 2009 році, коли Указом Президента України, з метою всенародного відзначення визволення України від нацистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності Українського народу у Другій світовій війні, 28 жовтня було офіційно встановлено Днем визволення України від 
нацистських загарбників.



  У нашій школі заплановано ряд заходів щодо відзначення Дня визволення України від нацистських загарбників.
28 жовтня було оформлено інформаційний стенд для учнів 4-11 класів "28 жовтня-День визволення України від нацистських загарбників". (Педагог-організатор О.В.Адаменко)

Інформаційна година в 6-Б класі "Перемога в наших серцях" та перегляд відеоролика "Шлях до перемоги" - (ЗДВР А.В. Миронюк)

Перегляд екранізації повісті О.Довженка  "Україна в огні"для учнів 6,7 та 10 класів (ЗДВР А.В. Миронюк та вчитель історії Жук А.Г.)


Також заплановані інші  заходи щодо відзначення 75-річниці з Дня визволення України від нацистських загарбників на 30 жовтня 2019 року- це акція "Чистий обеліск" та покладання квітів до пам͑͑'ятника загиблим воїнам.

Немає коментарів:

Дописати коментар