04.11.19

Підсумки проведеного екологічного тижня

З 28 жовтня по 1 листопада у школі пройшов екологічний  тиждень  присвячений  до Міжнародного дня Чорного моря. Учні активно приймали участь в усіх заходах, які були заплановані організаторами.
30 жовтня відбулась виставка "Дари Чорного моря". Учні приносили вироби з мушель, картини, морські каміння. Все це вони збирали влітку під час відпочинку на морі.
31 жовтня у школі відбувся пісенний вернісаж "Одеса -перлина Чорного моря."Між собою змагалися учнівські колективи з 5 по 11 клас. Глядачі насолоджувалися колоритними піснями про Одесу, класні керівники та учні школи підійшли досить креативно до проведення цього свята, адже ми побачили знайомих нам одеських героїв, віртуально побували на одеських  вуличках.  Таке свято надовго залишиться в пам'яті  глядачів.




31 жовтня проходили й не менш цікаві заходи для учнів 1-4 класів. Класовод 2-А класу Заярченко Людмила Ярославівна провела  пізнавальну вікторину  "Подорож Чорним морем" для учнів 2-А та 2-Б.


01 листопада  відбувся фотоконкурс "Мій відпочинок на узбережжі Чорного моря".




Усі роботи, які виконували учні були оцінені комісією з організації та проведення  тижня, а 4 листопада директор школи В'язова  Наталія Володимирівна нагородила учнів грамотами за призові місця  на загальношкільній лінійці.





Немає коментарів:

Дописати коментар