02.09.21

Креативне свято " I love school !"

  Початок нового навчального року для усіх учнів є одним із найочікуваніших свят, адже хтось  вперше переступає поріг школи, а для когось - це останній перший дзвінок у їхньому житті .

У нашому закладі 1 вересня відбулося урочисте свято під назвою "I love school". Відкрили  свято учні 10 класу з музичною композицією  "Осінній ранок". Вперше в історії нашого закладу, який щороку збільшує свій кількісний склад, за парти 10-го класу сіли 28 учнів.

Свято проходило в урочистій, святковій та надзвичайно креативній атмосфері. Гості, учні, вчителі та батьки, які були присутні на  святі були вражені оформленням шкільного подвір'я та креативною фотозоною.

Вихід учнів 9-го класу викликав захват в усіх присутніх нашого свята, адже усі дівчатка були одягнені в однаковому стилі-  яскрава спідниця  м'ятного кольору  та біла блузка. У хлопців яскравим аксесуаром були такі ж по стилю "метелики". 

Одинадцятикласники  також усіх здивували своїм незвичним виходом та цікавими аксесуарами лілового кольору, які дуже пасували до ділового учнівського стилю.. Тому, усі вони виглядали досить гармонійно та яскраво. Але це ще не все, чим здивували нас найстарші випускники. Їхній вихід викликав  просто шквал емоцій. Адже учні виходили під мелодії, які передавали їхній емоційний стан та характер. І  це був нетрадиційний але дуже креативний вихід найстаршого класу . 




На святі  були присутні почесні гості :  начальник фінансового відділу Дальницької сільської ради Сіміоніді Ольга Вікторівна, староста  села Бабогло Михайло Миколайович, вчителі, які перебувають на заслуженому відпочинку Данилюк Лідія Дмитрівна та Райков Вячеслав Рафаельович, завідувічка ДНЗ "Джерельце" Книшова Інна Юріївна, завідувачка Доброолександрівським будинком культури Пришляк Вікторія Віталіївна, завідувачка  Доброолександрівським ФАПом Грехова Світлана Іванівна та лікар сімейної медицини Деревенча Наталія Вікторівна.Ці люди завжди піклуються про наших діток та роблять усе можливе, щоб наш заклад  ставав ще кращим.

Сіміоніді Ольга Вікторівна звернулася зі зворушливими словами привітання  до наших випускників, першокласників, учнів , вчителів закладу  та батьків. Після чого вручила наймолодшим школярикам-учням 1-х класів подарунки від голови Дальницької  сільської ради Крутюка Сергія Івановича -красиві шкільні ранці. Завдяки небайдужому ставленню Сергія Івановича, влітку 2021 року розпочався капітальний ремонт І корпусу нашого закладу по утепленню та реконструкції фасаду будівлі.


Незабутнім подарунком від випускників 9-го та 11-го класів для першокласників стали іменні стрічки "Першокласник 2021" . Малі школярики  показали, що вони мають чималі таланти. Першокласники усіх зачарували своїм виглядом, адже вони-   Нушенята- бджоленята, які прийшли до школи трудитися як бджілки та збирати нектар навчання.



Завершилося свято прекрасним подарунком від "Золотого голосу" Доброолександрівки - вчителя музичного мистецтва Кочкорова Каріма Ганіжоновича- сучасною піснею, під яку пішли у танок учні, вчителі та навіть директор закладу.
 Ось на такій  творчій та веселій ноті ми розпочали новий 2021-2022 навчальний рік!





Немає коментарів:

Дописати коментар