23.01.22

Україна- єдина!

 Напередодні державного свята Дня Соборності України  у нашому ліцеї пройшли заходи присвячені такому чудовому святу, яке символізує єдність українців, віру у незалежність.

Класні керівники підготували та провели змістовні та цікаві заходи, в яких учні із великим задоволенням брали участь. Класні керівники початкових класів  підготували цікавий конкурс-виставку розмальовок на патріотичну тематику. А в 5-11 класах відбулися різноманітні пізнавальні заходи.





21 січня, члени учнівського самоврядування підготували патріотичну лінійку "Соборна Україна!". На лінійці звучали зворушливі слова про нашу незалежну Україну, а завершилась лінійка на веселій, патріотичній ноті, учні та вчителі ліцею виконали чудову пісню "Одна калина".



Учні 9-го класу підготували вітальні листівки "З Днем Соборності України !". Цими листівками діти вітали жителів нашого села.

Чудовим та емоційним завершенням святкування Дня Соборності стало символічне утворення "Ланцюга єдності". Учні та вчителі І і ІІ корпусу ліцею стали в єдиний ланцюг, символізуючи об'єднання Західної та Східної України.









                                           Молюсь за тебе, Україно,

                                          Молюсь за тебе кожен час,

                                            бо ти у нас одна-єдина, -

                                         Писав в своїх віршах Тарас.

                                       Молюсь,- казав він, щоб у тебе

                                          Не було між людьми війни,

                                       Щоб завжди було чисте небо

                                          На нашій стомленій землі.






Немає коментарів:

Дописати коментар