07.12.20

Природоохоронна акція "Ялинка"

                                             Екологічна акція «Ялинка»

 Щорічно учні Доброолександрівської школи долучаються до Всеукраїнської природоохоронної акції "Ялинка". Метою заходу є :  спрямувати  учнів на  відмову  від передноворічного винищення хвойних дерев та показати шкідливі наслідки знищення хвойних дерев. Спрямувати учнів не тільки на попередження незаконної рубки сосен та ялин, а й на формування громадської думки про «ялинкову» проблему шляхом пропаганди заміни живих дерев на композиції з гілля.

Акція покликана не тільки попереджувати незаконне вирубування хвойних дерев, але й формувати громадську думку про «ялинкову» проблему, шляхом пропаганди заміни  ялинок та сосен композиціями  з будь-яких інших підручних матеріалів. Маємо великі сподівання на те, що попит на живі дерева скоротиться та збереже життя багатьом лісовим красуням, на вирощування яких необхідно багато років і чималі кошти.
Учні 1-11 класів активно долучились до проведення акції у школі. Різномаїття учнівських виробів викликало захват у всіх оточуючих.




Увесь педколектив радий, що й у нашій школі акція має місце, основна ідея якої замінити ялинку зимовою композицією, що створить новорічну атмосферу і збереже життя ялинкам, адже збереження новорічних традицій не повинно шкодити природі.

 




Немає коментарів:

Дописати коментар