09.12.20

Ми- проти насилля !

Всеукраїнська акція "16 днів проти насилля" 

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

У Доброолександрівській школі педагогічний колектив долучився до  проведення  правових та превентивних  заходів  з урахуванням умов карантину.

У школі акція розпочалась з 30 листопада, після осінніх канікул.

Класоводи та класні керівники  провели  години спілкування «16 днів проти насильства» у рамках кампанії «Стоп насильству»


Класовод 3-Б класу Ткачова Олена Петрівна

Акція "Зупинимо СНІД"

Педагог-організатор Адаменко Олена Володимирівна

Анкетування серед учнів 9-11 класів "Що таке торгівля людьми?"

ЗДВР Миронюк Аліна Віталіївна


Перегляд відеоролику  з учнями 8-Б класу "Вони теж були інвалідами" .



Також діти висловлювали свої думки на тему "А що я можу зробити для людини з обмеженими можливостями?" і створили панно власних думок: допоміг матеріально, поступився місце у громадському транспорті, перевів незрячу людину через дорогу, змайстрував протез, підняв настрій ......
Педагог-організатор Адаменко Олена Володимирівна

 Виготовлення аплікацій «Наші долоні проти насильства»

Інформаційний дайджест "Ми проти насилля"



Класний керівник 6 класу Палаш Олена  Іванівна

Випуск стіннівки «Ми проти жорстокого поводження з дітьми»

Класний керівник 8-А класу Адаменко Олена Володимирівна

Оформлення інформаційного стенду "16 днів проти насилля"

Педагог- організатор Адаменко Олена Володимирівна

Прояви насильства супроводжують людство з давніх -давен. Упродовж тисячоліть одна людина кривдить іншу людину, чинить насильство щодо неї. У світі постійно відбуваються війни, напади на людей, дискримінація, приниження. Ми вже звикли сприймати насильство, як щось неминуче. Але ж  прояви насильства порушують права людини, принципи  вільного та справедливого існування. І коли насильство чиниться поруч з нами, чи у нас в домі, в школі, на вулиці, ми можемо зупинити його. Тому учні повинні бути обізнаними у даній темі, щоб уміти захистити себе та допомогти скривдженим.




Немає коментарів:

Дописати коментар