13.05.21

Пишаємось вами, "Гайдамаки" !

 Уже декілька років підряд учні нашої школи є учасниками національно-патріотичної гри "Сокіл"("Джура"). Не дивлячись на те, що наша країна переживає важкі часи у зв'язку з  епідеміологічною ситуацією COVID 19, шкільний рій "Гайдамаки" взяв участь у дистанційній формі проведення І етапу гри. 

Метою проведення гри є  виховання у юнаків та дівчат глибоких і твердих національно-патріотичних переконань, підготовка молоді до творчої праці, до військової служби та захисту своєї Батьківщини  шляхом залучення молоді до оборонно-масової та військово-спортивної патріотичної роботи. 
Підготовка до участі у грі була надзвичайно важкою та насиченою, адже діти вийшли на очне навчання лише 26 квітня 2021 року, а І етап відбувся 11-12 травня 2021 р. Але, завзятість та наполегливість учнів просто викликала захват.
11 травня, наш рій разом із вчителями-виховниками провели етап "Таборування" за межами села, "Рятівник", "Впоряд"  та "Стрільба з пневматичної гвинтівки". Діти досить відповідально віднеслися до поставлених завдань. Дівчата самостійно готували куліш, хлопці займалися заготівлею дров, розміткою території, встановленням намету.






12 травня, на території школи був проведений заліковий етап "Ватра", а також учні із великим задоволенням взяли участь у не заліковому етапі "Метання гранати із окопу". Учасники рою на чолі із вчителем Захисту України Кочкоровим Карімом Ганіжоновичем самостійно підготували туристично-військову смугу перешкод, викопали окоп,вирізали жердини для етапу "Переправа по жердинах через заболочену місцевість".



 Козаки понад усе  цінували свободу. А ще вони були  кмітливі, любили різні розваги, змагання. От і наш рій сьогодні в цьому етапі спробував трішки козацького життя і виявилося, що вони зростають справжніми патріотами - дітьми, які люблять свою Батьківщину і готові її захищати у будь-яку мить! У всіх учасників було дуже багато роботи, але ми гордимося, що вони-справжні патріоти, відповідальні та завзяті!
Слава Україні та козацькому роду!





     

Немає коментарів:

Дописати коментар