27.11.22

Голодомор- біль, який не вщухає....

     Мало знайдеться не тільки в історії України, а й світу, таких жахливих трагедій, як Голодомор 1932-1933 років, який випав на долю народу найродючішої і найблагодатнішої землі – України. Ці страшні події закарбувалися у пам'яті нашого народу не на одне століття. Як важко розуміти, що на долю нашого народу випало стільки страшних випробувань, а скільки ж іще випаде- нікому не відомо. Ми ніколи не розуміли слів наших мудрих бабусь та дідусів : -"Найголовніше діти, щоб не було голоду та війни!". Передивляючись  документальне відео про події 1932-1933 років, просто не вистачає сил, щоб не заплакати, ми не можемо забути цього-НІКОЛИ!
Учні та вчителі  Доброолександрівського ліцею щорічно долучаються до Дня вшанування жертв Голодомору. У цьому році, не зважаючи на дистанційне навчання, перебої з електроенергією та інтернетом, ми  вшановували жертв Голодомору 1932-1933 років. Класні керівники провели змістовні уроки пам'яті.








Класні керівники 1-11 класів підготували  змістовні онлайн-уроки для своїх учнів, які містили в собі велику кількість історичних фактів, розповіді очевидців та свідків страшних подій 1932-1933 років.




Не зважаючи на дистанційне навчання, учні долучились до Всеукраїнської акції "Запали свічку"


                                   Пом’янімо мільйоннії жертви

Які голодом винищив кат.

    В тридцять третьому році що вмерли

        І лишились лежать коло хат.

 
 



Немає коментарів:

Дописати коментар