18.12.22

День вшанування ліквідаторів на ЧАЕС

14 грудня в Україні відзначають День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. Його ще називають День ліквідатора.

26 квітня 1986 року в Радянському Союзі, а саме в Українській РСР, сталася найстрашніша в історії людства техногенна катастрофа - аварія на Чорнобильській атомній станції. Наслідки цієї катастрофи ми відчуваємо і до цього дня, та неможливо навіть уявити, якими вони могли б бути, якби не самовідданість людей-ліквідаторів цієї катастрофи. Тому, щорічно учні та вчителі Доброолександрівського ліцею долучаються до проведення заходів щодо вшанування ліквідаторів на ЧАЕС. Кожного року ми запрошуємо жителя нашого села Барташевського Миколу Володимировича, який є одним із Героїв, що ліквідував наслідки Чорнобильської трагедії. Хоча  в цьому році  ми навчаємось дистанційно, але про ліквідаторів ми не забуваємо. 

Усі класні керівники  провели онлайн-години спілкування для учнів ліцею. Особливо цікаво було нашим наймолодшим діткам-1 класу, які тільки розпочали свій нелегкий шлях ліцеїстів. Класний керівник Заярченко Людмила Ярославівна  провела класну годину "День ліквідатора."




Немає коментарів:

Дописати коментар