10.05.23

День Європи в Доброолександрівському ліцеї

День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях: свободи, демократії, поваги до прав людини, верховенства права, та враховує інтереси всіх учасників. 

9 травня - День народження Європейського союзу, у 1997-1998 роках до відзначення  Дня Європи почали долучатись усі  європейські країни. Згідно наказу президента України, ми почали  відзначати День Європи з 2022 року.  У цьому році учні та вчителі Доброолександрівського ліцею активно долучились до відзначення цього свята.
9 травня у нашому ліцеї пройшла загальношкільна виховна година  для учнів 1-11 класів "Україна- європейська держава." Класні керівники провели онлайн-години спілкування, віртуальні подорожі,  вікторини, пізнавальні уроки-подорожі, на яких діти мали змогу відчути себе справжніми європейцями. Учні 2-Б класу малювали прапори європейських країн.












Попереду чекає велика робота. Яка вимагає від нас обєднання зусиль, політичної волі та високого професіоналізму і відповідальності. Тому цього дня давайте побажаємо собі терпіння та рішучості у справі, становлення України в якості дійсно європейської держави.


Немає коментарів:

Дописати коментар