12.06.23

День вшанування Героїв у Доброолександрівському ліцеї

 День вшанування Героїв – це день пам'яті усіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу України. 23 травня учні та вчителі Доброолександрівського ліцею провели багато цікавих заходів спрямованих на виховання патріотизму та відчуття гордості за Воїнів, захисників свого народу. 

Учні 1-11 класів взяли участь у покладанні квітів до пам'ятника загиблим воїнам у ІІ Світовій війні, також поклали квіти загиблим односельчанам у російсько-українській війні та вшанували їх хвилиною мовчання.




Також, класні керівники  1-11 класів провели  загальношкільну годину пам'яті "Герої не вмирають". 




19 травня, заступник директора з виховної роботи Миронюк А.В. провела шкільний етап гри "Сокіл (Джура)", на яку було запрошено наших односельчан, учасників бойових дій, воїнів, які з 24 лютого 2022 року стоять на захисті нашої держави - сержанта 12 ОСБ Матвейчука Олександра Андрійовича та молодшого сержанта 35 бригади МП Кішенка Олександра Анатолійовича. Учні 11 класу активно долучилися до участі у цій грі. Хлопці та дівчата змогли відчути, що ж таке військова дисципліна, шикування та стройова ходьба. Діти брали участь у таких видах змагань як: "Збір та розбір автомату", " Стрільба з пневматичної рушниці", " Метання гранати". А особливою родзинкою стали навчання з тактичної медицини. Учні дізналися про основні правила першої медичної допомоги під час поранень, навчилися користуватися турнікетами.Олександр Андрійович прийшов до дітей із маленьким сюрпризом, а саме- військовими сухпайками. Діти мали змогу скуштувати ту їжу, яку їдять наші військові на передовій.





Завжди пам'ятаймо наших Героїв, які віддають своє здоров`я та життя за наші мирні та спокійні ночі!


  


 

Немає коментарів:

Дописати коментар