13.09.20

1 вересня- незабутнє свято !

 Школо, здрастуй!!!

🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
Хвилюючий та неповторний день сьогодні був для 33 першокласників Доброолександрівської школи. Адже так старанно готувалися до цього дійства класоводи 1-А та 1-Б класу Дубська Надія Олександрівна та Крива Алла Олександрівна, самі малюки-майбутні школярі, їхні батьки та наші випускники.

Свято вражало усім: і єдиною формою 9-х та 11 класів, і яскравою фотозоною та щирими усмішками вчителів, учнів та батьків, подарунками, піснями та танцями.

Почесними гостями нашого свята були перший заступник Дальницького сільського голови Маклашевський Олег Вікторович та староста села Бабогло Михайло Миколайович.
Ми щиро дякуємо Олегу Вікторовичу за теплі слова привітання, за вручення конвертів із грошовою премією 24 відмінникам школи, за подарункові портфелі зі шкільним приладдям усім першокласникам (така увага вже третій рік поспіль до наших дітей від Дальницької сільської ради).
Старості села Михайлу Миколайовичу дякуємо за відповідальність та вміння швидко вирішувати усі наші шкільні проблеми, що потребують допомоги.
Педагогічний колектив школи у складі 27 висококваліфікованих вчителів готовий розпочати 2020/2021 навчальний рік!

Рік непростий, але такий довгоочікуваний, і недарма сюрпризом - подарунком нашому колективу від батьків першокласників був тематичний цікавий торт!

Затишні та світлі класи з нетерпінням чекають своїх господарів!
Радісного та плідного нового навчального року усім учням, вчителям та батькам!!!
Здоров'я міцного та насолоди від кожного дня!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар