22.09.20

Ми-майбутні олімпійці-гордість України!

 З 14 по 18 вересня 2020 року проходив «Олімпійський тиждень» в рамках Всеукраїнських заходів, присвячених Дню фізичної культури та спорту.


           Протягом тижня учні 4-11 класів змагалися за звання "Юні футболісти".



16 вересня, учениці 10 класу Табала Зоя, Шадманова Санам, Предко Тетяна,Кудактіна Юлія та Новокшонова Вероніка провели спортивний  флешмоб для учнів 4-6 класів. Танцювальна зарядка проводилась  на шкільному стадіоні з дотриманням усіх карантинних норм.

Класоводи 1-4 класів проводили цікаві естафети та змагання для своїх учнів, адже спорт- це здоров'я наших дітей.
Класовод 4 класу  Бершадська Г.Т.

Змагання між 3-А та 3-Б класом
Класовод 3-Б класу Ткачова О.П.

 
Гімнастика для учнів 1-А та 1-Б класів.
Класоводи Дубська Н.О. та Крива А.О.


Флешмоб з елементами естафети для учнів 2-А та 2-Б класів.
Класоводи Доброва І.Р. та Кушко В.І.

16 вересня у школі пройшов конкурс плакатів  "Ми-майбутні олімпійці-гордість України"



17 вересня у школі пройшов спортивний квест  для учнів 9-11 класів  "Спорт у нашому житті". учні заповзято проходили усі станції, виконували усі завдання. Особливо кмітливими, швидкими та креативними були учні 11 класу, які вибороли почесне І місце.



18 вересня (п'ятниця ), у школі пройшов завершальний етап Олімпійського тижня-   Олімпійські  змагання. Учні змагалися у трьох вікових групах- 4-6, 7-8 та 9-11 класи. Для кожної групи були підібрані змагання відповідно до фізичної підготовки учнів та віку. Особливо цікавими були змагання для учнів 9-11 класів " Козацький гарт", так вони проходили відповідно змагань військово-патріотичної гри "Сокіл.Джура", подолання смуги перешкод "Пластун."





21 вересня були підведені підсумки Олімпійського тижня. Директор школи Наталія Володимирівна В'язова вручила грамоти усім переможцям, а також іменні грамоти учням, які отримали найкращі результаті у певному виді спорту.


 

Олімпійський тиждень був насичений, цікавий та змістовний, а учні з гарним настроєм та масою позитивних емоцій поверталися додому.

Ми ще раз побачили, що в нашій школі ростуть сильні, спритні й сміливі діти. Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами.





 






 






Немає коментарів:

Дописати коментар