13.09.20

Тиждень безпеки дитини у школі

                                                Твій друг- безпечний рух!

Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.

          Тому традиційно щорічно  в нашій школі проводиться тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

В рамках тижня  (07.09.-11.09.2020) класними керівниками були проведені тематичні уроки та  практичні заняття  на тему «Правила для пішоходів», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Безпека дорожнього руху – це життя!» .



Виготовлення плакатів учнями 6 класу «Безпечний дорожній рух. Перехрестя.»

Класний керівник Палаш Олена Іванівна



Практичне заняття з 1- А класом " Дорога додому", на якому діти дізналися,як правильно переходити дорогу,йти по тротуару,бути уважними при вході у школу,поведінку на дорозі..

Класовод Дубська Надія Олександрівна


Учні 1-Бкласу вивчають правила дорожнього руху. Практичне заняття переходу вулиці по дорозі в школу та додому. Діти також переглянули відео фільм "Дорожні знаки". Велика подяка керівництву Дальницької ОТГ та нашій сільській раді за гарні тротуари ,по яким ми можемо спокійно дійти до школи та повернутися додому
Класовод Крива Алла Олександрівна

Обережно, діти на дорозі!!! Учні 4 класу вивчають правила дорожнього руху. Практичне заняття "Дорожня розмітка та дорожні знаки "
Класовод Бершадська Галина Трохимівна


Практичне заняття з учнями 11 класу "Учасники дорожнього руху"
Класний керівник Скокова Людмила Сергіївна.
Ми впевнені, що діти
усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я!



 


Немає коментарів:

Дописати коментар