26.04.21

Яне, ти будеш завжди живий у наших серцях!

 Пам'ять ! Гірка пам'ять війни ! Що ти залишила? Сльози матерів ? Наречених, що не долюбили своїх хлопців ? Багатьом молодим хлопцям не судилось повернутися із війни живими. Вони полягли навіки. Серед них- випускник нашої школи Бароліс Ян Володимирович.  

 З лютого 2015 року проходив військову службу в зоні АТО на території Донецької області, Костантинівського району в с. Суха Балка в складі оперативно-бойової прикордонної комендатури "Одеса 1".

26 березня 2015 року при виконанні службового завдання був поранений. Протягом місяця лікарі Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечнікова боролись за життя юного бійця. Але, 26 квітня 2015 року, обірвалось життя Бароліса Яна.
У нашій пам'яті Ян залишиться не лише гарним сином, чудовим другом, товаришем, а й хорошим учнем назавжди !

Щорічно, 26 квітня,  учні та вчителі  нашої школи вшановують пам'ять односельчанина. В цьому році, класні керівники присвятили виховну годину пам'яті Яна Бароліса.

Після виховної години учні 8-х, 9-х вшанували свого односельця покладанням квітів на його могилу та  до меморіальної дошки, яка прикріплена біля входу нашої школи.




Свою посмішку залишив ти нам в спадок.

У них надія і тривога є...

Допоки ми живем, то знай, земляче,

Про Тебе пам'ять не помре !   


Немає коментарів:

Дописати коментар