26.04.21

Благоустрій рідного села

 Доброолександрівка - це наш дім і кожен з нас відповідає за те, щоб село, вулиця, будинок були чисті та охайні. Любов до Батьківщини починається з малого,  з поваги до рідного села, вулиць, місць, де ми відпочиваємо від метушливого життя. Тому хочеться, щоб наше село було затишним, охайним та красивим. Тому кожен житель нашого села повинен дбати про екологію рідної Землі.

Щорічно учні та вчителі нашої школи беруть участь у масовому прибиранні території села. В цьому році, незважаючи на карантинні обмеження, учні також долучились до благоустрою села та рідної школи.

Учні 8-х та 9-х класів придбали  кущі троянд, які посадили  на пришкільній території. Адже так приємно милуватись запашними квітами, які зустрічають учнів   всю осінь.


26 квітня учні 8-х та 9-х класів прибрали територію села від паперу, поліетиленових пакетів, пластикових пляшок та скла.
 Учні 8-А та 8-Б класу прибрали територію біля будинку культури, дитячий майданчик, узбіччя провулку Агрономічного,  частину вулиці Яна Бароліса та територію біля автобусної зупинки.

Учні 9-А та 9-Б класів прибрали територію дитячого майданчика по вулиці Виноградній, берег річки Барабой, а також узбіччя вулиці Яна Бароліса. 





Прибирання території села- це надзвичайно велике діло, але, якщо кожен житель буде прибирати прибудинкову територію, якщо кожен із нас не викидатиме сміття на узбіччя, то ми матимемо красиве, затишне та чисте  село. Давайте ж разом дбатимемо про про нашу домівку!


Немає коментарів:

Дописати коментар