21.02.22

17 лютого- Міжнародний день спонтанної доброти

 Відзначати День спонтанної доброти почали не так давно, та й і сьогодні мало хто знає про це свято. На жаль люди розучилися радіти, шукати позитив у тому, що нас оточує.Через це у людей все частіше виникає депресія чи пригнічення настрою.Метою цього дня є заохочення людей до прояву доброти до інших та світу загалом. Спонтанний прояв доброти означає робити щось для іншої людини від щирого серця, без очікувань та особистої вигоди. Найціннішим результатом цього є те, що ці добрі справи приносять користь та радість не тільки одержувачу, але й тому, хто робить ці вчинки та дії. Прояв доброти позитивно позначається як на фізичному, так і на психологічному стані людини.

Тому, саме у цей день молодші учні Доброолександрівського ліцею вчилися ділитися добром.
Учні 3-А класу разом із класним керівником подарували часточку тепла учням- інвалідам Петровській Тіні та Зеленянській Вероніці. Дітки приготували солодкі подарунки та щирі слова підтримки дітям, яким і  так  важко живеться.


Також класні керівники підготували та провели змістовні та повчальні класні години на яких дітки вчилися бути толерантними, добрими та щирими.










Немає коментарів:

Дописати коментар