16.02.22

Єднаймося заради миру !

 16 лютого - проголошено Днем єднання  для посилення  консолідації українців.  Це зовсім нове свято, але це не завадило учням та вчителям нашого ліцею активно його відсвяткувати  та показати, що  патріотизм - це стан душі та поклик серця.

Навчальний день розпочався із підняття прапору на будівлях нашого ліцею, а о 10.00, учні та вчителі  урочисто виконали державний гімн України. Президент нашого шкільного парламенту Даркін Іван урочисто виніс державний прапор. Хоча погода сьогодні трішки зіпсувалася та не зіпсувала вона настрій нашим учням. Від маленького і до великого,  усі  урочисто та гордо виконували гімн, як символ  незламного духу нашого народу.



 Протягом навчального дня учні долучались  до різноманітних  патріотичних  заходів.
Вчитель української мови В'язова Наталія Володимирівна та її учні 5-го класу складали патріотичний сенкан, створювали  гроно, обговорювали головне питання- "Що означає бути українцем?"



Учні початкових класів малювали державну символіку, створювали дизайн власної вишиванки, створювали символи єднання, писали про свою любов до України.


Учні 7-го класу створили патріотичні долоньки "Єднаймося заради миру!", які прикріпили у себе в класі. Ці долоньки нагадуватимуть нашим учням, що мир- це головне завдання сучасного світу.







   



Немає коментарів:

Дописати коментар