12.12.19

Всеукраїнський тиждень права

З 09.12. по 13.12.2019 року  у  школі проводився Всеукраїнський тиждень права. З метою формування знань щодо реалізації правового мислення учнівської молоді, плекання особистості громадянина України, системного уявлення про державу та право, як основні засоби впорядкування суспільних відносин та вміння використовувати їх у практичному житті.
Так, в рамках проведення тижня  були проведені заходи,  спрямовані на забезпечення захисту прав дитини  дотримання національних  та загальнолюдських    морально-естетичних принципів, традицій.
10 грудня -  вчитель правознавства Адаменко Олена Володимирівна та учні  7-Б класу підготували інформаційну хвилину "Декларація про права дитини".

11 грудня - Адаменко Олена Володимирівна та учні 7-А класу підготували агітаційні матеріали "Людина і Закон".
12 грудня - відбулася  зустріч  учнів  8-х класів із завідувачкою сільської бібліотеки Кішенко  Валентиною Віталіївною, яка провела цікавий правовий  урок "Загальна декларація про права людини "
Робота по формуванню правових відносин продовжується і далі. Вона сприяє розширенню правових знань учнів, формує вміння співвідносити в життя норми моралі та прав, застосовувати правові знання в повсякденному житті.



Немає коментарів:

Дописати коментар