03.12.19

Виховний захід "Прощавай, золота Осене!"

 На календарі пройшли останні дні господарювання осені в довкіллі. На святі, яке відбулося 29 листопада, учні 8-А та 8-Б класів  спробували дібрати найкращі слова, щоб подякувати цій чудовій порі року за її красу, працьовитість, турботу.
Довкілля завжди надихало художників, поетів, композиторів до створення творів мистецтв. Тому учні та класні керівники 8-х класів від щирого серця намагались передати почуття неймовірної краси, щирість слів про красу.
              
Глядачі виховного заходу отримали задоволення від чудових пісень, які були наповнені патріотичним духом, а підготовлені  танці - це взагалі була родзинка свята. Учні показали, що вони є однією шкільною родиною. Цікавим сюрпризом на святі став український вінок, який діти підготували заздалегідь та подарували його директору школи В'язовій  Наталії Володимирівні.
Щиро дякуємо батькам учнів 8-х класів за  допомогу в організації свята та  підтримку  . Особлива вдячність  батькам за випічку та смаколики, які вони підготували до свята! Діти з вдячністю смакували українські страви після завершення свята.




Немає коментарів:

Дописати коментар