25.02.20

Відкритий урок у 1-А класі НУШ

            Нова Українська Школа – це школа, до якої приємно ходити учням. Тут прислухаються до їхньої думки, вчать критично мислити, не боятись висловлювати власну думку та бути відповідальними громадянами. НУШ – це не про сидіння за партою з піднятою рукою на уроці, це постійний рух, навчальні ігри, експерименти та багато творчості.
         На кожному уроці створюються умови для залучення механізмів компетентності – здатності діяти в конкретних умовах і мотивів досягти результату, а саме: заморожувати лід, вчитись платити за проїзд у громадському транспорті та робити покупки в супермаркеті,  вміти рахувати гроші та бути ощадливими – такі вміння отримують сучасні першокласники.
          12 лютого 2020 року у 1-А класі з інклюзивною формою навчання класоводом Кушко В.І. та асистентом вчителя Станєвою Г.В. був проведений відкритий урок з української мови на тему: «Письмо малої букви к , складів та слів із нею.  Вправа «Шифрувальник». Бесіда про шрифти. Наслідування різних шрифтів», під час якого вчителі наглядно показали присутнім методику роботи у новій українській школі.



Використання конструктора LEGO під час складання звукової моделі слова «книжка»



Вправа «Шифрувальник», під час якої учні за допомогою малюнків розпізнавали звернення від імені книжки.



Обмін інформацією у дружньому колі «Як святкують День Святого Валентина в різних країнах»





Замість прописів – листівки-валентинки, в яких учні пишуть букву «к»,  - також новації НУШ.

Немає коментарів:

Дописати коментар