19.02.20

Відкриті уроки вчителів, що атестуються у 2020 році


19 лютого 2020 року у Доброолександрівській школі відбулось виїзне засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Дальницької сільської ради з метою відвідування уроків вчителів, які атестуються у 2020 році.


 На свої уроки гостинно запросили вчителі нашої школи-фахівці своєї справи- вчитель трудового навчання Палаш Олена Іванівна та вчитель математики Агеєва Марина Володимирівна.
Урок трудового навчання у 9 класі на тему: «Виготовлення та оздоблення виробів інтер’єрного призначення у техниці кінусайга» пройшов в атмосфері злагодженої роботи учнів та вчителя. Діти із задоволенням працювали над проектом щодо техніки кінусайга, практичним завершенням якого стали святкові сердечка – сувеніри.


Техніка кінусайга прийшла до нас з Японії, тому на урок завітали гості- учениці 7-х класів Сватаненко Каріна та Цой Лоліта в стилізованих японських кімоно і мотивували учнів до роботи. Адже ця техніка передбачає надання "нового життя" старим речам.


Урок математики у 6-Б класі на тему : «Множення раціональних чисел. Властивості множення» був тісно пов’язаний з яскравим виховним моментом -прийдешньою Масляною. Усі учні класу із задоволенням виконували  математичні завдання, працювали на інтерактивній дошці, чітко та правильно давали відповіді на запитання вчителя. Атмосфера уроку була діловою, але водночас затишною та сприятливою для розкриття здібностей кожної дитини.





 Дякуємо нашим колегам Марині Володимирівні та Олені Іванівні за високопрофесійну підготовку та яскраву реалізацію задуманого на своїх уроках! Успіхів Вам та творчого зростання в черговій атестації 2020 року !

Немає коментарів:

Дописати коментар