03.03.21

Місячник пожежної безпеки у школі

 

З 10 лютого 2021 року у нашій школі проходить місячник пожежної безпеки.  Педагогічний колектив школи активно долучився до проведення  цього місячника.

Відповідальні за пожежну безпеку ЗДВР Миронюк Аліна Віталіївна та завгосп школи Поліщук Анжела Миколаївна провели навчальні заняття з працівниками школи.



Шкільна медична сестра Книшова Тетяна Дмитрівна провела навчальні заняття з надання  першої медичної допомоги.

Класоводи та класні керівники провели позапланові інструктажі з пожежної  безпеки, тренувальні заняття  евакуації зі школи.


02 березня 2021 року в Доброолександрівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів у рамках проведення місячника пожежної безпеки, з метою одержання практичних навичок швидкого реагування учнями на виникнення пожежної ситуації було проведено змагання між учнями 9-А, 9-Б та 10 класів. Учасники виконували завдання на  перевірку злагодженості командної роботи з використанням протигазу та термостійких панчіх на час. Також одягали спецодяг та надавали сигнал про пожежу. Наостанок моделювали пожежні ситуації та розбирали, як треба діяти у разі їх виникнення. Захід пройшов у дусі бойового тренування, а дівчата-учасниці нічим не поступалися хлопцям! 






Немає коментарів:

Дописати коментар