03.03.21

Життя- найвища цінність!

 Останнім часом в соціальних мережах почастішали випадки закликів до небезпечних ігор для дітей. Багато підлітків вже постраждали від суворих умов гри, челенджів та відео, які вони переглядають. Тому сьогодні важливим завданням для батьків та вчителів є  забезпечення  безпеки учнів.

2 березня класні керівники нашої школи провели онлайн- бесіди,  інформаційні повідомлення з батьками про посилений контроль за дітьми та їхнє безпечне перебування  в інтернеті. 

Також 1 березня у школі пройшла загальношкільна виховна година "Безпечне перебування в інтернеті".

3 березня  до наших учнів завітала психолог та соціальний працівник благодійного фонду "Добрий початок" Естер Максимюк. Естер провела для учнів 8-х класів чудову лекцію  на тему "Життя- найвища цінність." 
Психолог надзвичайно цікаво, захопливо  та професійно розповідала учням про цінність життя, про індивідуальність кожної особистості, про матеріальність думок. Учні змогли дійти спільної думки та дати відповідь на запитання "Що таке щастя ?" 
Естер показала дітям на яскравих прикладах, що безвихідних ситуацій не має, що завжди є ті люди, які можуть подати руку допомоги. Учні зрозуміли, як приємно дякувати комусь ,  а не лише приймати вдячність.


Заключним етапом лекції стало практичне завдання для учнів "10 слів "Дякую"". Під час виконання цього завдання учні зуміли переосмислити цінності їхнього життя  та усі позитивні моменти, які присутні у їхньому житті.


Адміністрація школи  закликає батьків бути пильними до дозвілля своїх дітей, особливо учнів 7, 8 та 9 класів. Спостерігати, чи спить дитина вночі, з ким переписується в мережі, звертати увагу на малюнки та записи дитини, проглядати акаунти і сторінки у соцмережах разом із нею. Разом ми зможемо вберегти наших дітей від  лиха!


 

Немає коментарів:

Дописати коментар