10.03.21

Свято Весни та жінки

 8 березня - день жіночої чарівності і кохання. Кожна жінка сповнена ніжністю, натхненням, неоціненною красою. У сучасному світі головна ідея жіночого свята-це вшанування та піднесення жіночої суті- чуйності, любові, краси та материнства.

5 березня у нашій школі учні 9-Б класу та їхній класний керівник Миронюк А.В. підготували свято для  жінок - працівниць "Свято Весни". Доповнювали загальний сценарій святкові номери від інших учнів школи. 


Свято розпочалося із привітальної пісні від наших найстарших випускників - учнів 11 класу. 

Надзвичайно яскравим танцем "Дівчинка і море" привітала наших жінок учениця 2-А класу Волкоморова Поліна.

 А от учень  3-А класу Нікішин Назар розповів гумореску П.Глазового "Жіноче свято".

Талановиті учні 6 класу вразили усіх присутніх танцем "Сіртакі". Дівчатка досить граційно та ніжно виконували кожний рух, глядачі сиділи затамувавши подих, аби не порушити гармонію.

Ми побачили, що навіть наймолодші діти нашої школи- учні 1-х класів надзвичайно талановиті та відповідальні. У їхньому виконанні прозвучала пісня "Свято весни".

Учні 9-Б класу Дроняк Андрій та Хмельовська Анастасія інсценізували гумореску П.Глазового "Як Кузьму жінка провчила". Присутні чоловіки зрозуміли, що потрібно любити та поважати свою дружину такою як вона є, а не вимагати від неї чогось надприродного.

Учні 5-Б класу підготували запальний танок "Вчителька", після якого подарували вчителям яскраві червоні серця.


Усі жінки є , або колись стануть матерями, бо це головна роль жінки на Землі. Тому учні 4 класу виконали зворушливий танок "Найкраща матуся на Землі".



Родзинкою свята став гумористичний номер "Маршрутне таксі №2". Учні підготували цікаву постановку про випадок на зупинці. Кожний із присутніх впізнав себе у героях сценки. 

У кінці свята  чоловіки підготували сюрприз для своїх колег , щиро привітавши усіх зі святом. Кочкоров Карім Ганіжонович виконав чудову пісню для усіх жінок школи.

Свято пройшло у досить приємній, творчій атмосфері. Щиро дякуємо усім класним керівникам за підготовлені яскраві, творчі , незабутні художні номери!

Немає коментарів:

Дописати коментар