16.03.21

Тиждень початкових класів

 9 березня 2021 року в Доброолександрівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів розпочався Тиждень початкових класів. Метою проведення тижня була цілеспрямована робота щодо виховання в учнів відповідального ставлення до своєї безпеки , формування основ здорового способу життя необхідності вироблення правил поведінки в надзвичайних ситуаціях.

У цьому році так співпало, що тиждень розпочався саме у день народження Т.Г. Шевченка, і оминути таку важливу подію вчителі початкової школи не могли. Саме першого дня учні 4 класу разом з класоводом Бершадською Г.Т. підготували та провели цікаву та змістовну урочисту лінійку "Ми не забудемо тебе , Тарасе!"Учні 1-3 класів прийняли активну участь у поетичному челенджі- вірші Т.Г.Шевченка, присвяченому 207 річниці з дня народження поета.

Другого дня був дуже цікавим та практичним -день ЦЗ. У корпусі початкової школи провели навчальну евакуацію учнів із приміщення школи на випадок виникнення надзвичайної ситуації, переглянули і обговорили відео "Корисні підказки", де діти познайомилися з правилами поведінки під час надзвичайних ситуацій.
Третій день пройшов під девізом"Навчаючись - граємося", під час проведення цього дня діти розгадували загадки,ребуси та провели конкурс малюнків.Для дітей створювались проблемні ситуації,які вони повинні були вирішувати.
Цікава робота проводилась з учнями четвертого дня. Діти разом із своїми класоводами творчо працювали над створенням колажів "Рятувальні служби України".
Завершився тиждень квестом "Пожежна безпека" . Діти із задоволенням та неабияким захопленням виконували всі завдання квесту,які для них підготували учні 3-А класу разом із своїм класоводом Заярченко Л.Я. Особливо цікавою для учнів перших класів була лялькова вистава "Обережно, сірники!"










На підсумковій лінійці керівник ШМК початкових класів Крива А.О. підвела підсумки і подякувала учням та класоводам 1-4 класів Дубській Н.О.,Максімчук В.І., Заярченко Л.Я.,Бершадській Г.Т. та Кондратенко К.В. за активну участь у підготовці та проведенні тижня початкових класів. Від адміністрації школи колективи класів були нагороджені дипломами та грамотами, які були вручені на урочистій лінійці.































Немає коментарів:

Дописати коментар